Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 981 až 990 z celkem 1015 článků.
Eagles Praha

ÚVOD SEMIFINÁLE SOFTBALOVÉ EXTRALIGY MUŽŮ V NEPROSPĚCH EAGLES - 26.9.2012

Už je to tady! Základní část letošní extraligové sezóny je za námi a konečně začínají zápasy, na které se mnozí těšili již od jara. Celek Eagles Praha zaznamenal v průběhu základní části 21 vítězství a 9 porážek, což znamenalo umístění na 2. příčce tabulky a přímý postup do semifinále. Vzhledem ke zdravotnímu stavu několika opor týmu byl volný víkend navíc vítanou příležitostí vyléčit staré šrámy a zkonsolidovat kádr pro finální boje o medaile.

Eagles Praha

Junioři po roce opět ve finále - 29.9.2012

Juniorský výběr Eagles bude opět po roční pauze bojovat o titul, v třetím semifinále nedopustil drama a přesvědčivým výkonem přetlačil pražského rivala výsledkem 20:2. Dovedl tak sérii do stavu 3:0, což znamená jediné, finále!

Eagles Praha

Baseballový A-tým čeká finálové série proti Drakům Brno - 18.8.2012

První zápasy bude hostit brněnský Městský baseballový stadion. Eagles, podpoření semifinálovým zdoláním Techniky Brno, věří v prolomení play-offových nezdarů proti Drakům Brno. V dosavadních sedmi sériích ještě neokusili radost z vítězství. “Bude to těžká série, ve které budou o výsledcích zápasů rozhodovat malé chyby,“  předvídá náročnou sérii nadhazovačská jednička Eagles Matěj Hušek. Eagles nadále nemohou počítat s duem Sýkora – Maťko, ke kterým na marodku přibyl i Dan Vítek. “I přes několik zranění máme silný tým, se kterým můžeme Draky porazit. Po vítězství nad obhájci titulu se nebojíme nikoho a věříme v titul,“ hodnotí sílu Eagles Hušek.

Eagles Praha

nábor nových členů 2.8.2012

První do Eagles Praha proběhne ve středu 12. září v 17:30 v Eagles Parku. Pokud se Vám daný termín nehodí můžete navštívit tréninky Eagles, po předchozí dohodě, celoročně.Při nepřízni počasí bude nábor probíhat v tréninkové hale Eagles, která je součástí Eagles Parku.

Eagles Praha

Letní baseballový kemp Eagles 2012 - 8.8.2012

Letní baseballový kemp Eagles 2012Na přelomu prázdnin proběhl v areálu Eagles Praha tradiční letní baseballový kemp.Krásné letní počasí přilákalo na letošní ročník kempu 19 účastníku ze všech pražských klubů. Trenérský tým připravil pro děti od 6 do 14 let program zaměřený nejen na zdokonalování baseballových dovedností, ale i celkovou pohybovou průpravu mladých nadějí českého baseballu.Fotogalerii z kempu naleznete ZDE