Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 971 až 980 z celkem 1015 článků.
Eagles Praha

EAGLES SOUČÁSTÍ AKCE SPORŤÁČEK 2012 - 7.9.2012

Na akci se bude představovat skoro 80 sportů, které se budou snažit zaujmout mladé potenciální hvězdy české sportovní scény. Prostor Eagles Praha je označen číslem 64 a bude se nacházet na louce u Vltavy v sousedství cheerleaders Eagles a fotbalistů Sparty Praha. Celá akce začíná v 10 hodin. V pravé poledne proběhne představení baseballu na hlavním pódiu, kde za Eagles bude vystupovat zkušený trenér s mezinárodními zkušenostmi Richard Kania.

Eagles Praha

Náborový týden v Eagles Parku - 7.9.2012

Hlavní nábor nových členů bude probíhat ve středu 12. září od 17:30 v Eagles Parku. Pro zájemce o baseball a softball, kterým nevyhovuje středa, budou trenéři Eagles připraveni také v úterý a čtvrtek od 16:00 do 18:00.

Eagles Praha

Hráčky Eagles se na evropské scéně neztratily - 12.9.2012

Do země tulipánů odjel tým Eagles s cílem postupu do horní šestky a v koutku duše pomýšlel i na medailová umístění. Družstvo odjelo oslabeno o hlavního trenéra Tomáše Bendu, který se nešťastně zranil na reprezentační akci softbalové reprezentace mužů. Další ztrátou bylo zranění jedné z plánovaných pick-up hráček Vendy Drahé, které nedovolil start na turnaji natažený sval na noze. S týmem však odcestovala elitní extraligová pálkařka Eliška Pojerová a staronová tvář v dresu Eagles Rebecca Bromhead. Nelehké role trenérů “na rychlo“ se zhostil tandem Beneš – Černý.

Eagles Praha

Eagles postupují do semifinále - 12.9.2012

Úvodní duel série na hřišti Storms proběhl tak, jak žádný softballový fanoušek nečekal. První směna přinesla první změnu skóre. Eagles dostala do vedení po krádeži domácí mety Sabina Borecká. Bodovou explozi předvedly pálkařky Eagles v druhé směně, kdy i díky chybám nervózně působících soupeřkám zaznamenaly 12 bodů. Zbytek zápasu se již dohrával, úřadující mistryně ještě přidaly několik bodů. Utkání bylo ukončeno po čtvrté směně výsledkem 17:0 pro Eagles. Pálkařsky se nejlépe dařilo Lucce Kozárové, která odpálila hit v každém ze svých tří startů a zaznamenala 3 RBI. Hit zaznamenal a většina pálkařského lineupu. Nadhazovačky Maršíková se Sudolskou odházely kombinovaný “no-hitter“.

Eagles Praha

Softballistky Eagles vyhrály Pohár ČSA - 16.9.2012

V semifinálovém duelu Eagles porazily po dramatické bitvě, kterou rozhodl až homerun Terezy Pochobradské v dohrávce sedmé směny Čechii Praha 3:1. Ve finálovém duelu čekal na Eagles věčný rival Joudrs Praha. V souboji reprezentačních nadhazovaček Maršíkové (Eagles) a Zappové (Joudrs) byly šťastnější hráčky z Krče, které se dokázaly prosadit jedním bodem. Joudrs se snažili výsledek otočit, ale proti obranu Eagles v čele s nadhazovanou Maršíkovou nezaznamenali ani jeden doběh.

Eagles Praha

Juniorské semifinále pod taktovkou Eagles - 17.9.2012

Juniorský celek Eagles vstoupil víkendovými výhrami nad městským rivalem do bojů o druhý nejcennější baseballový pohár na českém území. Druhým místem v základní části juniorské extrligy si již v jarní části soutěže zajistili postup do semifinále, kde se jejím soupeřem po výhře nad brňenskou Technikou stala Kotlářka Praha. Díky lepší pozici v tabulce po základní části byla první dvě utkání pořádána v Eagles Parku, kde se obě mužstva představila v zcela odlišném světle.

Eagles Praha

T-ball U8 obhájil prvenství v Českém baseballovém poháru - 18.9.2012

O tomto víkendu 15. - 16.9.2012 se naši nejmladší hráči hrající v kategorii U8 (tedy do 8 let) vydali obhajovat loňské prvenství na Český baseballový pohár T-ballu do Brna. Po jarním vítězství našich borců v ČBP T-ballu osmiletých - divize Čechy byly do našich benjamínků vkládány veliké naděje a očekávání.

Eagles Praha

Náborové akce Eagles - 21.9.2012

Na začátku školního roku se baseballový a softballový oddíl Eagles Praha stal součástí dvou náborových akcí – SPORŤÁČEK 2012 a Týden náborů do sportovních klubů.