Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 421 až 430 z celkem 1015 článků.
Eagles Praha

Žákyně na turnaji v Trutnově

Minulý víkend se opět nesl ve znamení turnaje, tentokrát jsme zavítali do Krkonoš, do Trutnova. První hrací den nás provázelo pomalu podzimní počasí, nicméně to nebránilo tomu, abychom se prvním dnem probojovali v poměru 2:1 výhry – prohry. Hned na úvod jsme dali místnímu Trutnovu tři body, načež odpověď byla jeden bod a pro nás to tak znamenalo první výhru. Ve druhém a třetím zápase už jsme tolik štěstí neměli, byť Chomutov měl chvílemi namále. Ostrava nám nasázela pět bodů, na které jsme dokázali odpovědět jen čtyřmi a prohráli jsme 4:5, s Chomutovem jsme se drželi do „posledního balonu“, i tak zůstal výsledek 2:1 pro Chomutov.

IMG_3326-853x640.jpg

Eagles v tballu opět nepřemoženi

Na dalším turnaji U9 t-ballové soutěže nás přivítal krásný softballový areál Joudrs v Bohnicích v sobotu 17.6. Přihlášených 8 týmů bylo rozděleno do dvou skupin. Turnaje se zúčastnili téměř všichni naši devítiletí, a přestože chybělo několik tradičních opor (jmenovitě Mára, Ondra a Alena), do turnaje jsme chtě nechtě vstupovali jako favoriti.

Eagles Praha

Trochu smolný pohár U11 pro Eagles

Od čtvrtka 15. do neděle 18. června se naši hráči kategorie U11 účastnili Českého baseballového poháru U11 v Hluboké nad Vltavou.

639_20220323_212606.jpg

PRAGUE BASEBALL SCHOOL CUP

Baseballový a softballový tým EAGLES PRAHA ve spolupráci s HLAVNÍM MĚSTEM PRAHA, MĚSTSKOU ČÁSTÍ PRAHA 4, ČESKOU BASEBALLOVOU ASOCIACÍ A PRAŽSKÝM BASEBALLOVÝM SVAZEM pořádal ve středu 14. června 2017 5. ročník tballového turnaje – „PRAGUE BASEBALL SCHOOL CUP“.

638_20220323_212848.jpg

První den hracího víkendu jsme se vydali do Tróji

První den hracího víkendu jsme se vydali do Tróji 2x porazit Sabat a zmenšit tak mezi námi bodový rozdíl v tabulce. Tento cíl se nám podařilo splnit jen částečně, ale stejně jsme byli spokojení. Oba zápasy byly už od začátku napínavé. V prvním zápase jsme hned v první směně dostaly tři body, ale nevzdaly jsme se! Postupně jsme skóre dorovnaly a udržely Sabatu nulu. V šesté směně Sabat potrestal drobné chyby naší obrany a skóroval. Bohužel my jsme nedokázaly v posledních dvou směnách využít RBI situaci a bod jsme nedaly. První zápas jsme prohrály 3:4.