Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 461 až 470 z celkem 1015 článků.
597_20220323_222125.jpg

Křest rekonstruovaného hřiště vyšel

Jarní turnaj žáků U13 provedl zatěžkávací zkoušku hřiště číslo 5, které jsme do nové sezóny zrekonstruovali. Hřiště si zachovalo standardní parametry i pro soutěže žen, dugouty se dostaly na nadstandardní úroveň, celé hřiště nyní působí svěžím dojmem a je radost na něm hrát.

sandoval_clanek.jpg

David Sandoval: „Nemůžu se dočkat, až začneme hrát“

Třetí zámořskou posilou, kterou vám představuje v krátkém rozhovoru je David Sandoval. Rodák z Arizony dorazil do Eagles Parku plnit roli prvního catchera.  „Je tu dobrá parta, každý na sobě chce neustále pracovat“ těší 23letého Američana.

IMG_3824.jpg

Kladenský kahan je náš

Jaro se nezadržitelně blíží a konec naší zimní přípravy také. Proto nás v neděli 6.3. čekal náš poslední halový turnaj. Tentokrát jsme se vypravili na Kladno do prostorné nafukovací haly místní ZŠ.

589_20220323_222432.jpg

Joe Wittig: „Eagles Park vypadá úžasně“

Prvním zahraničním hráčem, který dorazil do Eagles Parku je rodák z Kalifornie Joe Wittig. Americký nadhazovač či spojka se ihned připojil k týmu, který se intenzivně připravuje na nový extraligový ročník.

20170108_171318.jpg

Další turnajová prověrka U9

Pro zimní přípravu U9 jsme si naplánovali na každý měsíc účast na jednom turnaji. Ten lednový náš čekal hned v úvodu měsíce v Poličce. První výzvou bylo počasí (celou noc sněžilo), které prověřilo řidičské schopnosti našich skvělých rodičů (obzvlášť 2 posádky zažily dobrodružství, kdy je navigace vehnala na neudržovanou cestu, značenou jako cyklotrasa. Stádo srnek nás tam dost překvapeně pozorovalo). Další výzvou byla už samotná hra – většinu našich hráčů čekala ten den hra na postech, kde doposavad příliš často nehráli. A pro Mišku Hlouška to byla navíc premiéra v odpalování letícího nadhozu.