Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 661 až 670 z celkem 1015 článků.
Eagles Praha

Sezona mladších kadetů - 28.4.2015

Máme za sebou první měsíc sezony a za tu dobu jsme stihli odehrát 3 turnaje a 4 zápasy Pražského přeboru a to vše se střídavými úspěchy.

Eagles Praha

Ženy B na prvním turnaji 3. ČSLŽ skončily na 3. místě - 28.4.2015

Hráčky krčského béčka o víkendu odehrály turnaj 3. ligy, který se hrál v Praze a ve Středočeském kraji, na hřištích Spectra, Tempa, v Sedlčanech a na Kladně.  Sobota byla i přes velkou pauzu mezi prvním a druhým zápasem úspěšná a po pořážce Spectra 11:2, Merklína 14:0 a Ledenic 12:0 jsme postoupili do první čtyřky. V neděli ráno proti nám nastoupil na kladenském hřišti tým Trutnova, který se nám i přes pěkné odpaly nepodařilo porazit, protože jejich pálka byla přece jen úspěšnější a tak jsme prohráli 12:2 a od 13:45 nastoupili do zápasu o 3. místo proti Sabatu B. Tento boj se nám však podařilo vyhrát, protože naše nadhazovačky dokázaly pálku Sabatu brzdit a tak velká část odpalů skončila ve vnitřním poli, kde holky mohly dělat auty. V jednu chvíli se Sabatu podařilo stáhnout stav na 6:4, ale v poslední směně jsme přidali ještě dva body. Ony už v dohrávce po změně nadhozu další nepřidaly a tak jsme vyhrály 8:4 a skončili na 3. místě.

Eagles Praha

Během uplynulého víkendu proběhlo v Eagles parku 1. kolo žákyňské extraligy. - 28.4.2015

Během uplynulého víkendu proběhlo v Eagles parku 1. kolo žákyňské extraligy. Letos se o prvenství popere pět týmů – Arrows Ostrava, Trutnov HSM, SaBaT Praha a pražští rivalové Joudrs a Eagles. Turnaj pro nás začal napínavě, první zápas s Trutnovem se po základním hracím čase protáhl do tie-breaku, ve kterém se naše holky kously a výsledkem 3:2 Trutnov porazily. V dalším zápase s Joudrs jsme hodně míchali sestavou a po velmi dobrém premiérovém extraligovém nadhozu Nely a Aničky jsme prohráli přijatelných 2:9. V posledním sobotním utkání proti ostravským Arrows jsme po kvalitní pálce vyhráli 6:1, v neděli jsme přejeli Sabat 12:2 a těšili se na finále, pro změnu opět s Joudrs. Zápas byl skvělým soubojem nadhazovaček naší Sáry a Kláry Pospěchové, hrající  již standartně za kadetky. I přes to, že jsem několikrát byli ve skórovací pozici, nepovedlo se nám bodovat a prohráli 0:2. Konečné pořadí :1. Joudrs, 2. Eagles, 3. Trutnov, 4. SaBaT a 5. Arrows Ostrava. Vítězi gratulujeme.

Eagles Praha

Indoor Joudrs Cup W2 7.-8.3.2015 - 11.3.2015

„O víkendu 7. – 8. 3. 2015 se juniorky Eagles zúčastnily jediného halového turnaje Joudrs indoor cup žen a umístili se na pěkném 5. místě po výhře s Joudrs C 1:0.“– toliko obsáhlá reportáž Terezky Černé.