Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 291 až 300 z celkem 1015 článků.
788_20220319_000945.jpg

Příště už to bude bez chybičky, věří po první domácí porážce v sezoně Duffek

První domácí porážku, celkově druhou v sezoně museli skousnout baseballisté Eagles v pátečním duelu proti brněnským Drakům. Jedenadvacetinásobní mistři se v Praze prezentovali bezchybným defenzivním výkonem, který jim zajistil těsnou výhru 2:1. Pro rozhodující bod doběhl v poslední směně zkušený Tomáš Polanský. Odveta se vinou špatného počasí nehrála!

BEN_5223-948x632.jpg

Kapitánka Chýlová před startem extraligy: Chceme titul!

Nejdřív jim start extraligy odložil koronavir, později rozmary počasí, a tak softballistky Eagles vletí do nového ročníku nejvyšší soutěže duelem s Tempem až v úterý 23. června, 61 dnů od původního začátku.

Plakat_kempy_2020_kompr-page-001-948x632.jpg

Sportovní příměstské kempy na Eagles

Vážení rodiče, rádi bychom nabídli program pro vaše děti a jejich kamarády i o letních prázdninách. Letos tedy poprvé pořádáme 2 příměstské kempy v našem areálu. Pro děti bude připravený pestrý sportovní program od 8:30 do 17:00 hod. Baseball a softball doplníme méně obvyklými pálkovacími hrami a dalšími netradičními sporty.

draci_a4-948x632.jpg

Chlup před šlágrem kola: Draci se teprve rozjedou!

Repríza loňského semifinále je tady! Eagles v pátek zaútočí na pátou extraligovou výhru po sobě. V cestě za prodloužením chvályhodné série jim bude stát soupeř z nejtěžších - Draci Brno.

784_20220323_201904.jpg

Kadetky v přípravě bez porážky

Tým kadetek si zahrál o víkendu na přípravném turnaji Joudrs Cup U16 a se všemi soupeři si poradil na výbornou. Jedinou překážkou se ukázal déšť, který v neděli nedovolil odehrát celé semifinále ani finále.

storms_a4-948x632.jpg

Extraliga žen začíná: Máme nejvyšší ambice, ujistil kouč Marek

Dvaadvacet dní po startu baseballové extraligy startuje v areálu Eagles Parku také její softballová sestřička. Ženský tým se v sobotu a neděli utká se Stroms resp. Joudrs. „Softball bohužel začíná výrazně později než baseball, ale taková je realita. Alespoň vypustíme orlice z klecí a vlítneme na soupeře!“ burcuje před prvním hracím víkendem trenér Petr Marek, jenž je u týmu už pět let.

trebic_a4-948x632.jpg

Dvě výhry jsou povinností, má jasno před zápasy s Třebíčí Chlup

Baseballisty Eagles čeká o víkendu extraligový dvojzápas proti Třebíč Nuclears. Proti předposlednímu týmu tabulky chtějí navázat na skvělý vstup do sezony, v níž ze šesti utkání prohráli zatím jen jednou! „Dvě výhry jsou povinností,“ vyhlásil jednoznačný cíl hlavní trenér Krče Vladimír Chlup.

BEN_3573-948x632.jpg

Dvě výhry proti Blansku jsou doma! Homolka má jubilejní hit!

Baseballisté Eagles o víkendu dvakrát porazili Blansko a po šesti odehraných zápasech mají v extralize pozitivní bilanci 5-1. Pražany nezastavil srdnatý soupeř, ani páteční komplikace v dopravě. Část týmu se tak kvůli fatální nehodě kamionu na D1 vrátila z jihu Moravy až v sobotu po šesté hodině ranní!